Foto av Drammens Pønk
Onsdag 9. mai kl. 19:00
CentralenKlubbscenen

Drammens Pønk

med Böyen Beng, SKADA, Alvorlig Dårlig, Hate This og Inhalers

Endelig klart for Drammens Pønk igjen!! Det blir en fantastisk kveld med band som Böyen Beng, SKADA, Alvorlig Dårlig, Inhalers og Hate This.

Bøyen Beng har i vintersesongen prioritert å jobbe med nye låter og justering av detaljer i komp og lydflyt. Men også til å prate om hvorfor de gjør dette og hvilken mening de finner i å drive med dette på 31. året. Det enkle svaret var at ingen av de har funnet på noe bedre å gjøre... I bøyenbeng finner de den friheten de søker til å utfolde oss musikalsk og skape noe bra i lag. Herfra og ut handler det om å kverne ut gammel og ny beng-guffe, turnere hvor de blir etterspurt og gjøre deres beste for å formidle det bøyenbengske budskap til gamle og nye lyttere. 

SKADA er et band i skjæringspunktet mellom pønk og rock, med høy gibson føring og tekster om livets lange søken etter meningsløshet! 13 år med stadig nye medlemmer, nye låter og nytt svartsyn på livet med glimt i øyet, har brakt SKADA dit de er i dag, med singelen "Hvor" på trappene, og nye låter klare til å ta publikum med storm. Siste singel "Hugo" ligger på YouTube, skiva "Sjølforskyldte Hælvete" finnes på Spotify, Tidal, iTunes m.fler.

Alvorlig Dårlig gir oss RÅ, primitiv hardcore punk fra kjelleren. 

Inhalers er old school folk fra gamle dager med rå punk! Med medlemmer fra gamle Disorder fra 80-tallet som blant annet spilte med Kafka Prosess, så kommer dette til å sparke.

Hate This gir oss hardtslående punk fra Moss. Colin Hagen Åkerland (Gitar/sang), Emil Cindahl (Gitar/sang), Christian Jørstad (Trommer), Mads Jørstad Paulsen (Bass).

Kjøreplan for kvelden: 
19:30: Hate This (Centralen)
20:15: Alvorlig Dårlig (Klubbscenen)
21:00: Inhalers (Centralen)
21:45: Böyen Beng (Klubbscenen)
22:30: Centralen DJ (Centralen)
23:00 Skada (Klubbscenen)

Følg med på eventet på Facebook og her for oppdateringer om nye artister og program for kvelden. Konsertene foregår på både Klubbscenen og i Centralen. Velkommen skal du være! 

Priser

Billettpris 200

Kategorisert

Punk