Foto av Egil Olsen Show
Tirsdag 14. november kl. 19:00
Centralen

Egil Olsen Show

Egil Olsen er aktuell med sitt femte album ‘You and Me Against the World’, en oppløftende og livlig kontrast til tidligere utgivelser.

"Egil Olsen har laget sin beste plate hittil, et av årets beste album” skriver musikkbloggen.no. Råkkfolk.no gir albumet terningkast 9 av 10 og skriver: "Vokalen er tidvis helt fantastisk og tekstene er meget gode. Vi har med en poet å gjøre.” VG mener det er “noe offensivt, bredbent og gledelig uironisk og stolt over helheten” og legger til at Egil Olsen er “en av landets morsomste liveartister”. Egil Olsen slippes også for første gang i Europa og en tysk anmelder, oversatt med google translate, mener albumet er “intet mindre enn et slående gjennomskinnelig brukt stein saus, som kommer hardt i baken” og gir den stjernekast 4 av 5.

Nå legger Egil Olsen ut på en omfattende Norgesturné. Han tar med seg både kassegitaren og elgitaren og presenterer den nye musikken i et intimt og nedstrippet format. Det blir veldig vakkert, ganske gøy og litt tøft på Union den 14. november. 

Lær mer om Egil Olsen, hør musikk, se videoer og fotografi på www.egilolsen.com

Dørene åpner 19.00 / Konsertstart 20.00 / 18 ÅR

Priser

Billettpris 180

Kategorisert

Konsert