Foto av Hjertebarn: ELVIS spesial
Onsdag 28. januar kl. 18:00
Union Scene

Hjertebarn: ELVIS spesial

konsert: Harald Thune | platekåseri: Stig Elvis Furset

«Polk Salad Annie – Elvis Presley sitt liv og virke på 70-talet i lys av tidleg barndom». I den nye serien Hjertebarn tar vi et dypdykk i klassiske album, artister og sjangere tar vi denne gang for oss selveste ELVIS PRESLEY.

I år er det 80 år sidan Elvis vart født. Vi markerer dette med eit platekåseri, der Stig Elvis Furset vil snakke om og spele musikk frå sin favorittperiode med The Big E, nemleg 70-talet. Furset vil vise at biletet som er skapt av Elvis som eit pilleknaskande feittvrak i dette tiåret er eit falskneri. Men kva var det i så fall som gjorde at det endte som det gjorde? Ligg svaret skjult i Elvis sin barndom? Furset er til dagleg spesialbibliotekar ved Buskerud fylkesbibliotek, kor han er litteraturprodusent for Den kulturelle skolesekken. Hans musikalske hjarte slår hardt og inderleg for musikk med utstpring i USAs «Deep South». Han har vore Elvis-fan sidan han som 6-åring såg «Aloha From Hawaii» på fjernsyn i 1973.

Harald Thune er kjent som en av våre aller beste countryartister med røtter i outlaw country-tradisjonen. Thune har imidlertid appell langt utover countrypublikummets rekker: Gjennom sine over 20 år som er artist er han blitt berømt for sin lidenskap og spilleglede, sitt drivende gitarspill og sine personlige og velskrevne tekster. Denne kvelden spiller Harald ett lite knippe av sine favoritt Elvis Presley tolkninger live på scenen på Centralen.

Vi viser i tillegg den reviderte utgave av dokumentaren «That's the way it is» fra klokken 18.

Sist, men ikke minst: Centralen har Elvis sandwich på menyen!

Platekåseri ved Stig Elvis Furset kl 20.
Minikonsert med Harald Thune kl 21
FRI ENTRÉ!

Priser

Billettpris 0
Medlemspris 0

Kategorisert