Foto av Kristian Kristensen
Fredag 10. november kl. 20:00
Hovedscenen

Kristian Kristensen

Kristian Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her til lands. Han har imponert gjennom opptredener på Senkveld og P3 Gull. Han har solgt ut Rockefeller og sluppet EP’en ”Før det blir for seint”, og publikum har omfavnet låter som ”Kan du lære mæ?”, ”Varm” og ”Du som snakke”.

Kristian Kristensen fikk alle, både publikum og dommere, til å måpe med sin fantastiske stemme i talentshowet med den passende tittelen The Voice for noen år tilbake. Men det var først etter at han forlot programmet og fokuserte på å skrive og fremføre sine egne låter at han virkelig fant sin egen stemme.

Låten Lyset rørte ved mange og viste vei fremover, og tok ham helt til topps i Urørt, som er NRK P3´s årlige konkurranse for artister uten platekontrakt, i 2015. Interessen var umiddelbar, og med platekontrakten i havn på rekordtid fikk Kristensen god tid til å fokusere på å skrive og spille inn ny musikk.

Kristian ser aller mest på seg selv som en singer-songwriter, inspirert av blant annet indie, folk, pop og elektronika. Låtskriveren og historiefortelleren velger å skrive og synge på sin egen dialekt fordi det, akkurat nå, føles nærmere og sterkere. Mest naturlig. Samarbeidspartnere beskriver ham som en som kjenner popformatet godt, men som er aller mest komfortable når han kan utfordre og strekke litt på sjangerbegrep og begrensninger.

Og i kjernen av alt artisten og låtskriveren Kristian gjør er hans karakteristiske stemme og flotte falsett, en stemme så uttrykksfull og særpreget at det er nettopp slik han oftest beskrives; som ”han med stemmen”. Et talent og en stemme som gleder og utfordrer, både seg selv og lytteren.

Dørene åpner kl.20.00 // Konsertstart kl. 21.00 // 18 ÅR + vergeordning

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Priser

Billettpris 350

Kategorisert

FolkKonsertPop