Foto av Paal Flaata
Lørdag 5. mai kl. 20:00
Klubbscenen

Paal Flaata

Support: Morgan Olai

Paal Flaata er for tiden aktuell med gjenforeningen av Midnight Choir, Paal har hatt et særs travelt 2016/2017! Men har rukket å spille inn et album, "Love & Rain The Athletic Sessions".

Skjebnesommeren 2011 møttes sangeren Paal Flaata og den legendariske amerikanske låtskriveren Chip Taylor i Halden. Deres første samarbeid kom bare et døgn etter at Norge ble rammet av terror, da Paal var med Chip i Brygga Kultursal i Halden og sang den nyskrevne sangen «This Darkest Day».

Et år senere ble et utsøkt utvalg av Taylors sanger til det første albumet i den nå avsluttede trilogien som Paal Flaata har laget over sangene til noen av hans favorittlåtskrivere; tittulert Wait by the Fire/  Songs of Chip Taylor (Spellemannpris-nominert).

De siste par årene har Paal Flaata seil opp som «the hardest working man in Norwegian showbiz», der soloplater og solokonserter har blandet seg med svært bejublede comeback-konserter av bandet som først gjorde Flaata kjent, Midnight Choir og Skandinavias mest sette hyllest-show til Elvis Presley. 

Support: Morgan Olai 

Legenden sier at Morgan Olai ble født mellom en jukebox og en Cadillac, og musikken lyder deretter. Inspirert av 50-tallsartister som Eddie Cochran og Johnny Cash, har Morgan Olai også blitt sammenlignet med samtidige artister som Mikhael Paskalev og Sondre Lerche. Selv om den unge drammenseren med tiden har gjort seg bemerket for underholdende liveopptredener, er det nok gjennom en transistorradio på stranda musikken hans nytes for den mest autentiske opplevelsen.

Med ti års erfaring som låtskriver bak seg, faller det å fortelle om rotløs ungdom og elegante kjøretøy på rim seg like naturlig for 23-åringen som å knyte skolissene.

Morgan Olai har siden scenedebuten tidlig i 2016 spilt på store scener som Slottsfjell, Elvefestivalen og Working Class Hero. Sommeren 2017 ble han attpåtil eksportvare da han opptrådde under Breminalefestivalen i Tyskland. Foruten det har han også latt høre fra seg på scener i store norske musikkbyer som Bergen og Oslo.

Dørene åpner kl. 20:00 / Konsertstart: ca 21:00 / 18 års aldersgrense

Priser

Billettpris 290

Kategorisert

Konsert