Foto av Procol Harum
Torsdag 1. februar kl. 19:00
Hovedscenen

Procol Harum

Procol Harum har holdt på i over 50 år, men holder det fortsatt gående i et forrykende tempo med sterke opplevelser for rockepublikummet verden rundt. I år gjester de Norge med to konserter i Nord-Norge og en på Østlandet - nærmere bestemt Drammen og Union Scene! 

I løpet av de siste årene har Procol Harum gitt ut en rekke remastrede versjoner av deres velkjente album, samt nye live-utgivelser.  Kvaliteten i deres tekster og fremføringer har alltid vært og deres gyldne standard gjennom alle disse årene med band. Det er også noe som vil resultere i et nytt album i løpet av kort tid. 

Vokalist/pianist/tekstforfatter Gary Brooker er mest kjent som han som startet Procol Harum, mens publikum også vil kjenne han igjen med sitt fantastisk arbeid med artister som George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Bill Wyman, Kate Bush, Wings, Mickey Jupp og Lonnie Donegan. 

I rytmeseksjonen finner vi Matt Pegg, som ble med i Procol i 1993. Han følger etter i fars fotspor og har turnert med Jethro Tull, spiller i Rick Wakemans band og har samarbeidet med folk-rock supergruppen The Gathering, Francis Dunnery, Chris Difford of Squeeze, The Drifters, og The Stone Roses’ Ian Brown.

Trommis Geoff Dunn ble med i Procol i 2006 og bringer sin personlige touch på Procols utgivelser.

Josh Phillips er tangentmesteren og ble med i Procol på deltid fra 1993, mens han ble ordentlig med i 2004. Karrieren hans startet i 1979, med hans gode innsats sammen med Pete Townsend. Josh jobber til vanlig med å komponere TV-musikk, som for eksempel musikken til BBCs versjon av "Skal vi Danse". Josh har tidligere jobbet med The Who, Rod Stewart, Ronnie Lane, Jeff Beck og mange mange fler. 

Sist, men absolutt ikke minst, har vi veteranen Geoff Whitehorn, som forutenom å fylle skoene til Paul Kossof i Back Street Crawler, også har jobbet med Roger Chapman, Elkie Brooks, Paul Rodgers og Roger Daltrey +++. 

Og som gutta skriver selv: Procol Harum rocks on, in all their splendour: a galleon in full sail and soul.

Dørene åpner 19:00 // Konsertstart ca. 20:00 // 18 års aldersgrense + vergeordning

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Priser

Billettpris 490

Kategorisert

KonsertRockVergeordning