Foto av Sweden
Lørdag 12. mai kl. 20:00
Klubbscenen

Sweden

Support: Ben Leiper

Hvis du har hørt på det nå avdøde FM-nettet de siste årene, skal du ha jobbet hardt for å ikke ha hørt Sweden sine refrenger velte ut av høytalerne. Debutsingelen, «Tomorrow Calling» var lista på P3 i over et halvt år og «Hey C’mon» tok over der den slapp. Albumet «Under the Sycamore Tree» endte opp alskens årsbeste-lister det året. Siden da har «Pretending on the Weekends», «Just a Kid», «Oh, Dusty» og «Sea Change» vært listet på henholdsvis P3 og P13, og bandet har blant annet spilt på den største scenen på Øyafestivalen, turnert land og strand rundt, spilt konserter i Russland, mens Japan blir besøkt i 2018, før herlige Union Scene står for tur. 

Etter at gitaren har glimmret med sitt fravær på radio og hitlister en stund, er den nå på full fart tilbake! Passende nok slapp Sweden singelen Back Again tidligere i høst som ble spilt på P3 og listet på P13. Et perfekt frampeik til albumet som kommer i februar. 

Confetti. er spilt inn i det nå berømte Ocean Sound Recordings på Giske utenfor Ålesund, av Magnus Lindberg og Niklas Berglöv (Love Antell, Vasas Flora & Fauna, Linn Koch-Emery), og mikset og mastret av Lindberg. Det er greit å samarbeide med folk fra «hjemlandet» også, tross alt, der inspirasjonskilder som Popsicle, Brainpool, Starmarket og The Cardigans har gått opp stiene før dem.

Deres nyeste album "Confetti." har fått en ekstrem god mottakelse etter at den ble sluppet 23. februar! 

"På sitt fjerde slipp lyder de fremdeles friskt, samspilte og selvsikre."
Terningkast 5 - Aftenposten

Support: Ben Leiper

Ben Leiper er et nytt indierockband fra Oslo, som består av medlemmer fra bl.a. Youth Pictures of Florence Henderson, Dråpe og Islandsgate. De slapp sine tre første singler i mars 2018 og sin første musikkvideo i april 2018. Ben Leiper henter navnet fra 80-tallets beste tegneseriekeeper og den musikalske inspirasjonen fra 90-tallets beste band: Varme fuzzgitarer, løpende riff og en slagkraftig rytmeseksjon som ikke slipper noen ting forbi seg sender tankene til det beste fra storheter som Built to Spill (uten sologitar), Death Cab for Cutie og hint mot samme tiårs emorock.

Hør de i Spotify
Hør de i TIDAL
Sjekk ut Facebook-sia

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18 år + vergeordning

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Priser

Billettpris 250

Kategorisert

KonsertPopRockVergeordning