Foto av TEKNISK SETT: EN PRAT OM TEKNOLOGI
Tirsdag 7. november kl. 19:00
Klubbscenen

TEKNISK SETT: EN PRAT OM TEKNOLOGI

Utsatt til over nyttår!

Podcastinnspillingen er UTSATT til over nyttår! 

-----

Velkommen til teknologisk prat på Union! Teknologi blir stadig viktigere i samfunnet. Og interessen rundt mange teknologiske temaer øker i befolkninge. Stadig flere snakker om teknologi og er opptatt av teknologi i forbindelse med jobb og hverdag. Temaet har også blitt et høyaktuelt samtaletema også i sosialt lag.

Jan M Moberg og Odd Richard Valmot i Teknisk Ukeblad er begge sivilingeniører med solid teknologisk bakgrunn. Hver uke snakker de om aktuelle teknologiske temaer i TUs nye podcast Teknisk sett. Podcasten har blitt publisert ukentlig i snart to år – og opparbeider seg en stadig større lytterskare.

Nå har vi fått Moberg & Valmot til å komme til Drammen for å møte et live publikum. Vi har legger opp til to arrangementer i høst. Begge med høyaktuelt innhold. 

Dagens temaer: 
Tema 1: Prisfall gjør kraftproduksjon fra sol og vind til kommende vinnere.
Tema 2: Veien til strøm. Norge er annerledeslandet. Men selv med masse fornybar kraft (vannkraft) gjør de nye energiformene sin inntreden. Hva er status innen vind-, sol- og kjernekraft?
Tema 3: Fra 1.1.20 blir det forbudt å fyre med olje. Hva skal du gjøre da? Hvordan er utviklingen innen varmepumper– og hva skal du gjøre/velge?

Podcastinnspillingen starter 20:00. Centralen åpner 19:00.

Priser

Billettpris 0

Kategorisert

Podcast