Foto av Turistene
Fredag 8. juni kl. 20:00
Hovedscenen

Turistene

Kveldens konsert med TuriStene er dessverre avlyst på grunn av sykdom. De som allerede har kjøpt billetter på nett vil få dette refundert. 

Supportbandene Rock N Roll Cowboys og Rock on Rails vil spille. Ny CC er 150,- ved inngangen.

 

TURISTENE 

Norsk rock. Utga første skive i 1981. Kommer denne kvelden med gammelt og nytt stoff. Har også gitt ur to singler i nyere tid. Espen, Pete og Tor har spilt sammen siden 1980. I de senere år har vi hatt med Tore på bass som er en meget habil bassist. 

Espen, gitar/sang
Pete, trommer
Tore, bass
Tor, sang/gitar. 

ROCKN ROLL COWBOYS 
Vi spiller Rockn roll basert musikk med innslag av alt fra viser til Punk/hard rock. Vi takker dere for muligheten til å varme opp for Turistene og vi skal lage skikkelig trøkk. 

Cavit Salmanlar -Trommer 
Kjetil Gulsrud Olsen - Bass og koring 
Camilla Wernersen - Piano og sang/kor 
Tom Børre Dokka - Gitar og sang/kor 

ROCK ON RAILS
Rock On Rails har eksistert siden 1998 og er et band sammensatt av musikere med allsidig musikalsk bakgrunn fra musikkmiljøet i Drammen. Her kan nevnes band som Frosth, Tom Pettersen & Hjerteknuserne, Lucky Losers og supporterbandet til Strømsgodset, C-Laget. Musikkstilen ligger i landet 70 talls blues-rock til nyere rock og blues, og egner seg godt på puber, bluesklubber og steder som vil ha litt trøkk. Fra spillelisten kan nevnes artister som John Mayall, Robben Ford, Led Zeppelin, Paul Rodgers , Doobie Brothers OG IKK FOR Å GLEMME Black Sabbath 

Tore Narverud - Vokal 
Bela Dellner - Gitar 
Bjørn Kåre Ifarness - Bass 
Børre Hansen Brataas - Trommer 

Priser

Billettpris 150

Kategorisert

KonsertRock