Foto av Amanda Delara
Torsdag 15. november kl. 19:00
Klubbscenen

Amanda Delara

Ta vel i mot artisten som av P3.no blir omtalt som "landets mest spennende artist": Amanda Delara. For et og et halvt år siden slapp hun sin debutlåt, og siden det har hun gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, spilt på de største festivalene i landet, hatt sine første headliner-shows både i Oslo og i København og gitt ut sin debut-EP «Rebel» og tidligere i år EP-en "Running Deep".

«Låtene på EP´n har flere tråder som henger sammen. Et av de viktigste budskapene er å ikke basere sine handlinger på andre mennesker sine forventninger til deg. Du er din egen helt.» - Amanda Delara 

Bare et drøyt år etter at 20 år gamle Amanda fra Nes slapp sin debutlåt «Paper Paper» gjennom indielabelet GR:OW, hadde hun rukket å sjarmere hele landet med en rørende opptreden på VG-lista Rådhusplassen, fått internasjonal oppmerksomhet fra blant annet Interview Magazine og The Independent og hun kan vise til mange millioner streams. Hun har i tillegg jobbet mye i studio i både Norge og utlandet, og har blant annet jobbet med den Grammy-vinnende stjerneprodusenten The-Dream (Rihanna, Beyoncé, Justin Bieber, Kanye West m.fl) i Paris, og vi kan forvente å høre resultater av samarbeidet i løpet av året. 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca. 20:00. 18 år + vergeordning. 

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 260

Kategorisert

KonsertPop