Foto av An Evening with Grant-Lee Phillips
Torsdag 17. august kl. 19:00
Klubbscenen

An Evening with Grant-Lee Phillips

Med band!

Grant-Lee Phillips, mannen med den gyldne stemmen og klassiske amerikanske låtskriverteften, kommer endelig til UNION SCENE! Han er nok fortsatt mest kjent som frontfiguren i Grant Lee Buffalo, gruppa som ga ut fire fantastiske plater før de ble oppløst i 1999. Bandet har i dag kultstatus - hvem husker ikke «Fuzzy» og ”Mockingbirds”? 

Grant-Lee Phillips har en meget habil solokarriere bak seg med 8 album bak seg, i 2016 kom mesterstykket ”The Narrows”, et bunnsolid americana album som mottok meget gode anmeldelser. Et resultat av at han flyttet seg og sin familie fra California til Tennesse etter godt over 30 år. 

Konsertene han har hatt i Norge de siste årene har vært strålende, så publikum bør kjenne sin besøkelsestid. Og denne runden har han med seg band også! Alexander Lindbäck på trommer og Torjus Eggen på bass.

Dette er virkelig et mesterstykke av et album. Et dypt personlig stykke arbeid som eksisterer ene og alene fordi Grant-Lee Philips har møtt livets harde realiteter og gleder med et åpent sinn.
Musikkbloggen - Dust Of Daylight 2016

Dørene åpner kl.19.00 // Konsertstart kl. 20.00
Billettsalget starter fredag 7. april kl.12:00

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 300

Kategorisert

Konsert