Foto av Atomic Rooster
Lørdag 8. september kl. 20:00
Hovedscenen

Atomic Rooster

For første gang i Norge, ta vel i mot Atomic Rooster! Det legendariske bandet med en fascinerende historie. Sommeren 1969 turnerte tidligere frontfigur Vincent Crane med The Crazy World of Arthur Brown. Etter flere nervøse sammebrudd, endte han opp med å forlate bandet og ta turen tilbake til England med trommeslager Carl Palmer. I rooster-året (i den kinesiske kalenderen) arrangerte Vincent et møte med Brian Jones for å diskutere et mulig samarbeid. Brian Jones døde like etterpå, men Vincent og Carl startet bandet "Atomic Rooster" og rekrutterte Nick Graham på bass og vokal. Resten av historien er lang og inkluderer mange legendariske prog-navn. 

Takket være Vincents enke Jean, ble vokalist French og gitarist Bolton kontaktet av Peter Barten og Gary Marks i Rock Artist Management for å overbevise dem om å få i gang bandet igjen, og det gikk!

I tillegg til French og Bolton finner vi nygutta Bo Walsh på trommer, Shug Millige på bass og Hammond orgel spiller Christian Madden - som blant annet har jobbet med Steve Cropper i The Animals og i det psykadeliske bandet The Earlies. Kritikerne har bejublet comebacket til French og Bolton med at de har fått liv inn i en fantastisk katalog med musikk som Tomorrow Night, Black Snake, Save Me, Devil's Answer, Death Walks Behind You and Breaktrough. 

Første og foreløpig eneste besøk i Norge! 

Dørene åpner 20:00. Konsertstart ca. 21:00. 18 år + vergeordning. 

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 380

Kategorisert

KonsertRock