Foto av Aurora
Søndag 17. desember kl. 19:00
Hovedscenen

Aurora

med Silja Sol

Drammen har blitt en tradisjon for Aurora, når hun nå gjester oss for tredje gang. Denne gangen tar hun også med seg Silja Sol

Kun 20 år gammel er hun allerede Norges nye, store popstjerne. I desember 2016 trollbandt hun hele Union Scene med sin unike stemme og nydelige musikk, og publikum ga klar beskjed om at hun måtte vi få tilbake til Union - derfor er vi veldig glade for å ønske Aurora og bandet hennes velkommen tilbake til Drammen 17. desember! 

Det er nesten ufattelig hva 20-åringen har oppnådd siden i det siste. Hun har turnert i USA og Europa, hatt en rekke opptredener på store og viktige tv- og radioshow i USA, som The Tonight Show starring Jimmy Fallon, The Late Show with Stephen Colbert, Howard Stern og Conan. I tillegg har hun fått skryt av det meste som kan krype og gå av musikkskribenter, og headlinet en rekke store festivaler. 

Aurora er rett og slett en musikksensasjon som bør oppleves live, først som sist.

SILJA SOL
Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate, På Hjertet, har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen og Slottsfjell. Nå er hun igjen aktuell med hennes tredje og desidert beste album Ni Liv bestående av singlene Dyrene, Ni Liv og Semmenemme som har vært å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig siden september. Hvor hennes tidligere album, På Hjertet og Væremeh, har hatt én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er Ni Liv alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster. Pressen har ikke spart på adjektivene når de har anmeldt Ni Liv og til sommeren høres albumet live på bl.a. Øyafestivalen, Bergenfest, Steinkjerfestivalen, Ekstremsport Veko, Ranglerock m.fl.. 

Dørene åpnes kl. 19:00 // Konsertstart, Silja Sol kl. 19:30 // Konsertstart, Aurora kl. 20:30 //Ståplasser // Spesial vergeordning for ungdom helt ned til 10 år! 

Hva betyr vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 10-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år. Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen. 

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 405

Kategorisert

KonsertPopVergeordning