Foto av Romjulsrock: Backstreet Girls
Onsdag 27. desember kl. 19:00
Hovedscenen

Romjulsrock: Backstreet Girls

med Mudqueen

Årets romjulsrock byr på en ekstra fin overraskelse, da Backstreet Girls har bestemt seg for å være med på tradisjonsfesten på Union! I tillegg spiller som alltid Drammens beste Mudqueen. Tredje juledag er det rigga for fest!

Forrige gang BACKSTREET GIRLS spilte på Union var det i forbindelse med 30-årsjubileet i 2015. De holder det fortsatt sterkt, og sammen med Mudqueen skal jula. I høst er et av landets mest rocka rockeband ute med nytt album, med tittelen «Don’t Mess With My Rock’n’Roll». Som om noen kunne tenke seg å gjøre det. Kvartetten med Petter Baarli, Bjørn Müller, Dan Thunderbird og Martin H-Son byr på ti gitarfyrte riffrocklåter uten rom for ballader, i beste BSG-tradisjon.

Og nesten ingen band skriker tradisjon på Union så mye som stonerrockerne i juleklassiske MUDQUEEN. De har sine røtter i stonerrock og, i senere tid, psykedelia. De holder et godt grep om råskapen i sitt elektriske lydbilde. Deres suggererende låter tar lytteren med seg på en ruvende reise inn i et landskap som består av seige riff, støyeffekter, beinharde trommer.

18 ÅR + Vergeordning // Dørene åpner 19:00 // Konsertstart ca 20:00

Hva betyr vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25år. Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen. 

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 250

Kategorisert

KonsertRockVergeordning