Foto av Billie Van
Lørdag 25. november kl. 19:00
Hovedscenen

Billie Van

Billie Van spiller også konsert for barn tidligere på dagen. Union Scene For Barn-konserten finner du HER. 

Billie Van var lenge en skjult skatt i bandene til hennes to sjelevenner kjæresten Jonas Alaska og bestekompis Mikhael Paskalev. Men med slippet av debutsingelen On My Knees, viste hun for en gang for alle at hun hadde alt som skal til for å stå - og hoppe og powerdanse på sine egne ben. Singelen ble snart fulgt opp av et album, der hun kombinerte catchy popmelodier med 50-talls rock´n´roll.

De siste månedene har så Billie Van servert oss to fantastiske smakebiter fra det kommende albumet, Pure Emotions, og denne gangen er det oss som er på knærne etter mer. Både I’m Totally Fine With It og Bitter har blitt spillelistet både på P3 og P13, og sistnevnte fikk sågar en velfortjent terningkast 6 fra P3.

Billie, som for lengst har bevist at hun kan lage ypperlig pop av det fengende slaget, tar med dette albumet et skritt inn i de mer melankolske krokene av poplandskapet. Det låter emosjonelt, storslagent og oppriktig og understreker på alle måter tematikken, som hun røper at for det meste kretser rundt svik, brudd og bitterhet.

Mikhael Paskalev og Jonas Alaska har produsert albumet, noe som ikke overraskende viser seg å være en særdeles fruktbar kombinasjon rent musikalsk. De to er også selvskrevne i bandet til Billie, som alltid har leverer skyhøye liveprestasjoner, sist på Øyafestivalen i Oslo.

”Hun har en sterk og ærlig stemme og det skinner i gjennom hele produksjonen at denne dama vet hva hun driver med, både teknisk og kreativt”
NRK P3 6/6

”Billie Van er bitter, en kjip følelse vi kjenner godt. Men det kan hun godt være, så lenge det gjør musikken hennes så oppløftende og ABBA-aktig (!!) som det fine greiene her.”
Natt&Dag

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 230

Kategorisert

KonsertPopRock