Foto av Cezinando
Torsdag 26. oktober kl. 19:00
Hovedscenen

Cezinando

FÅ BILLETTER

Tross sin unge alder har 21 år gamle Kristoffer Cezinando rukket å utmerke seg på den norske hiphop-scenen i flere år allerede og vi er stolte av å ønske han velkommen til Union Scene. 

16 år gammel slapp han debut-EPen Cez 4 Prez, og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder framtid:sanntid. Låta «€PA», som han senere vant Urørtfinalen 2016 med, fikk raskt tung rotasjon på radio, og i juni 2016 ble albumet Barn Av Europa sluppet til fantastiske kritikker.

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos helt unike musikalske univers siden. Han er en rapper som skiller seg fra mengden – både i tekst, melodi og karakter. I november 2016 vant han prisen for Årets nykommer på P3 Gull, og gjorde en minneverdig fremføring av radiohiten «Botanisk Hage».

Cezinando har markert seg som en enestående liveartist også, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive liveshow. Han blir dessuten omtalt som en sann poet – med god grunn. I konkurranse med knallsterke navn som Stein Torleif Bjella, Jenny Hval og Karpe Diem, hentet han hjem prisen for Årets tekstforfatter under Spellemann 2016 – hvor han også var nominert i kategoriene Årets urban og Årets album.

6. oktober kommer albumet "Noen ganger og andre" med de velkjente og kritikerroste låtene Håper du har plass og Vi er perfekt men verden er ikke det. Albumet har allerede mottatt hyllest fra anmelderne. Dagbladet trillet sekser på terningen, NRK P3 og VG slang på en femmer og Musikknyheter ga albumet 8/10.

Dørene åpner 19:00 // Konsertstart ca. 20:00 // 18 ÅR + Vergeordning

Hva betyr vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25år. Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen. 
 

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 330

Kategorisert

Hip HopKonsertPop