Foto av Darling West
Søndag 8. april kl. 19:00
Klubbscenen

Darling West

med support: Cecilie Helgedal

I starten var Darling West bare en låt. En tekst og en melodi laget av ekteparet Tor Egil og Mari Kreken, som senere også ble navnet på gruppen de startet sammen med Kjetil Steensnæs. I dag har Darling West utviklet seg til å bli et av Norges ledende country- og americanaband. I 2016 vant de Spellemann for albumet «Vinyl and a Heartache».

2017 har bragt Darling West på kryss og tvers av landets konsertscener. I august åpnet de selveste Øyafestivalen på hovedscenen i Tøyenparken. De har varmet opp for Lucinda Williams i Finland og spilt med den amerikanske countryartisten Sam Outlaw i Sverige. USA har tatt bandet godt i mot, og med 10 konserter på SXSW i Texas, showcaser i New York og Nashville må det kunne kalles en Amerika-suksess! I september ble de igjen invitert til Nashville og verdens største americana-festival, AmericanaFest, der de spilte tre utsolgte konserter. På tampen av året skal Darling West turnere i Nederland og Belgia. 

Darling West har nettopp sluppet sitt nye album «While I Was Asleep», som så langt har mottatt strålende kritikker! 

"...Darling West blir et av Norges fineste band"
Dagsavisen 

"Kvalitet fra første til siste tone" 
dn.no Magasinet

"Oh, Darling, for et flott album!"
Dagbladet 

"Darling West bekrefter sin posisjon i front av den nye norske countrybølgen"
Aftenposten

Support: Cecilie Helgedal
Jeg er en 18 år gammel singer-songwriter som har skrevet sanger siden jeg var 13 år. Musikken min er av sjangeren pop med en country-vri, og alle sangene er selvskrevne med inspirasjon fra egne hendelser og følelser. Å skrive sanger er det jeg brenner for, og det jeg elsker mest av alt! 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca. 20:00. 18 år + vergeordning. 

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 250

Kategorisert

CountryKonsertPopVergeordning