Foto av Dirty Deeds
Mandag 25. desember kl. 20:00
Hovedscenen

Dirty Deeds

Romjulsrock med Dirty Deeds - et band fra Nedre Eiker i Buskerud som spiller kun AC/DC og ingenting annet. Dirty Deeds gjør et forrykende AC/DC show og spiller låter fra hele AC/DC katalogen, fra første album hvor Bon Scott synger, til siste album “Black Ice” med Brian Johnson, som tok over mikrofonen etter at Bon Scott døde i 1980.

Dirty Deeds har en fantastisk sologitartist i Tor Ivar “Angus” Johansen, som både stripper, gjør “Duckwalk” og vrir seg på scenen med sin Gibson SG gitar og skoleuniform, akkurat som AC/DC`s Angus Young. Dirty Deeds har også sin “Brian Johnson” i Brede Solberg, som synger og vralter rundt på scenen i sin sixpence og svarte klær med “Angus” på skuldrene. Dirty Deeds har fått strålende omtaler i pressen for sine konserter, og pressen omtaler showet som noe av det beste i sin sjanger.

Dirty Deeds har turnert og spilt konserter over hele landet, og i så måte befestet sin posisjon som Norges beste AC/DC tribute band! Dirty Deeds spiller alle AC/DC klassikerne, men vipper også innom noen av de mindre kjente godbitene fra AC/DC’s mangfoldige låtkatalog. Dirty Deeds feirer 15 års jubileum i år! I 15 år har altså bandet reist land og strand rundt og gitt folk det nærmeste man kommer en AC/DC konsert uten faktisk å være på konsert med originalen.

Dørene åpner 20:00 // Konsertstart TBA

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 310

Kategorisert

Rock