Foto av Drammenicana Sessions: Silver Lining
Fredag 17. februar kl. 21:00
Centralen

Drammenicana Sessions: Silver Lining

+ Terje Espenes (Jack Stillwater

«Noe eksepsjonelt. Noe spesielt. Noe helt utsøkt vakkert som vi knapt hadde hørt maken til her hjemme.» - Dust of Daylight / musikkbloggen.no

Drammenicana Sessions har gleden av å invitere til intimkonsert med Silver Living på Centralen, fredag 17. februar. 

Silver Lining består av Stine Andreassen og Bjørnar Ekse Brandseth fra The Northern Belle og Live Miranda Solberg og Halvor Falck Johansen fra Rattlers. De fire bandmedlemmene fant tonen i sin felles fascinasjon for Gillian Welch da de tolket hennes album «Soul Journey» på The Crossroad Clubs «Sunday Classics»-konsept i 2014. Siden da har de utarbeidet sitt eget lydbilde: Med klangen mellom gitar og vokal i fokus skaper Silver Lining en melodiøs og harmonisk base for sitt melankolske og dramatiske tekstunivers. 

Silver Lining ble raskt tatt inn i varmen i Oslo, og har blant annet spilt på Bønder i By’n Festivalen, Nystua Bluegrassfestival, KlubbØya, Pre:Larm, Off:Larm og Camp Indie. I tillegg var bandet sommeren 2016 på en godt mottatt miniturné I USA. Etter Off:Larm ble en video av låta «Grey» publisert på By:Larm sin hjemmeside. De har i tillegg spilt support for Ryley Walker, The Late Great og Laura Gibson. I mai 2016 slapp bandet singelen og musikkvideoen «Don’t Belong» på Vestkyst Records. Singelen fikk Erik Valebrokk til å kalle bandet for «supergruppe» og bloggen «Dust of Daylight» mente låta hadde «genuin egenart». Singelen, og tre andre låter i samme ånd, slippes på bandets første EP januar 2017.

-----

I tillegg til Silver Lining får vi også besøk av Terje Espenes fra det eminente bandet Jack Stillwater. Terje tar med seg gitaren og spiller noen utvalgte perler fra Stillwater-katalogen for oss, solo! Jack Stillwaters forrige album «The Farmer Trilogy» ble kåret til årets beste norske album i 2016 av den anerkjente musikkbloggen Dust of Daylight. 

«Dette er enkelt og greit et av årets aller beste album, og fortjener å ligge under en haug med juletrær når desember nå nærmer seg.»(Rune Letrud, Dust of Daylight)

- «The Travel» er rett og slett den fineste, norske americanaen jeg har hørt i år (...) Takk for en kjempeskive, Jack Stillwater! (Musikkbloggen om "The Travel" 28. oktober 2015)
 

Konsertstart kl 21 // unummererte sitteplasser // begrenset antall billetter // 18 år

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 100

Kategorisert

AmericanaCountryKonsert