Foto av Few Dollars More
Fredag 15. september kl. 20:00
Hovedscenen

Few Dollars More

Few Dollar More er tilbake! Denne gang med en eksklusiv førpremiere! Deres nye singel slippes 22. september, men allerede uka før kan du høre den hos oss. 

Etter en uke i Fantastiske Juke Joint Studios har bandet spilt inn et album det lukter kuler og krutt av! Gutta føyer seg med det inn i en lang rekke med besøkende i Juke Joint Studios, slik som Jeremy Spencer fra Fleetwood Mac, Seasick Steve, Rival Sons og Steve Van Zandt. Som et av de få studio i Norge spesialdesignet for liveopptak av band var valget lett når Few Dollars More skulle forsøke å fange den rå, spontane og ekte sounden bandet har blitt kjent for med sine liveshow!

Etter å ha fullført en 3- ukers turné i Tyskland og Nederland gjør gutta seg klare til å blåse taket av Union Scene med denne eksklusive slippkonserten! Musikken vi får høre er sterkt forankret i den bunnsolide riffbaserte rocken vi har blitt så glad i. Det har kommet oss for øret at gutta den siste tiden også har jobbet med noen nye musikalske uttrykk. Gå ikke glipp av hva som kommer til å bli et fyrverkeri av et show med Few Dollars More før de legger ut på Norgesturné!

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 230

Kategorisert

KonsertRock