Foto av Frosth + Turistene
Lørdag 23. september kl. 20:00
Hovedscenen

Frosth + Turistene

Bandets originalbesetning med Tore Narverud i spissen er klar for konsert på Union Scene med egenskrevne låter. Frosths låter inkluderer klassikere som «Folk i nød» og «Asyl», og har politiske budskap som stadig er aktuelle den dag i dag.

Bandet som tidligere het «Sludd», endret i 1976 navn til «Frosth» etter å ha tilbragt en vinter i et særdeles kjølig øvingslokale. Siden den gang har de vært innom mange sjangere og flere ulike musikere har vært innom bandet.  

Når Frosth var headliner på festivalen Saga on the Rock i Drammen i 1980 skrev Fremtiden: «..konserten åpnet med sitt desiderte høydepunkt. (…) Et sceneshow som nærmet seg internasjonal klasse».

Frosths originalbesetning er:
Tore Narverud (vokal),
Per Evensen (gitar),
Roar B. Johansen (trommer),
Tore Moss (bass).

TURISTENE
TuriStene fra Drammen ble startet i 1979 av Tor Coward og Espen Blattmann. Bandet ga ut sin første LP, Hard Valuta, på plateselskapet Nota Bene Records i 1981. Samme år ble en av Norges første musikkvideoer av singelen «Fri» produsert av Norsk Film. Denne ble blant annet vist på pop-programmet Zikk Zakk på NRK. Daværende besetning var da Espen Blattmann - gitar og sang, Ove Nestaker - bass, Pete - trommer og Tor Coward - sang og gitar. Bandet ble oppløst 1982.

TuriStene startet opp igjen 2011 med Tore Nilsen som ny bassist.

DØRENE ÅPNES KL 20:00 // KONSERTSTART KL 21:00

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 250

Kategorisert

KonsertRock