Foto av Gjermund Andresen og Berdon Kirksæther
Fredag 7. september kl. 20:00
Klubbscenen

Gjermund Andresen og Berdon Kirksæther

«En egenartet og spennende reise i Cornelis Vreeswijks musikalske skattkammer»

I 2008 og 2009 ga Gjermund Andresen og Berdon Kirksæther ut to plater Visan i vinden og Emigration som besto av egne og originale versjoner av Cornelis Vreeswijks viser. Begge platene fikk gode anmeldelser i media og ble etterfulgt av en rekke vellykkede konserter.

I 2018 gjenoppstår duoen og gir ut ny EP med fem låter og er klar for nye konserter! Gjermund Andresen og Berdon Kirksæther med band tar tilhørerne med på en original og særpreget reise gjennom Cornelis Vreeswijks udødelige viseskatt på en ny og spennende måte.

Med stor respekt, innlevelse, varme og musikalsk overskudd, tas publikum med på en fascinerende rundtur i den avdøde trubadurens kvinnehistorier, politikk, holdninger til det etablerte borgerskapet, døden og de nære ting.

Aktualiteten er tidløs i Vreeswijks viser og man hører i Gjermunds stemme et ektefølt slektskap til den store visetrubaduren,samtidig som Berdon bringer inn et bluesa og gitarlekent uttrykk som kler Vreeswijks hudløse tekster. Her er tekstlig og musikalsk poesi, blandet med en skråøyd, røveraktig trubaduride, levd liv og blå råskap.

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 250

Kategorisert

Konsert