Foto av Greni
Torsdag 28. september kl. 19:00
Hovedscenen

Greni

med Thea & The Wild

Mine damer og herrer, det er på tide å introdusere dere for en ny dimensjon av en allerede folkekjær og meget respektert musikant; Øystein Greni. Klar med sitt første soloalbum, og påfølgende norgesturné.

Denne gangen har han beveget seg langt utenfor den vanlige Bigbang-komfortsonen, og jobbet med nye låtskrivere og musikere. Dette har resultert i "Pop Noir”, og av det snaut dusinet låter som utgjør Grenis svartmalte mesterverk, er det knapt en eneste en som ikke har landeplage-potensiale. Låtene er umiskjennelig Greni’ske, men viser oss sider av ham vi aldri har sett eller hørt før.

Greni har selv produsert Bigbangs album i årenes løp, men denne gangen har Tobias Fröberg (Ane Brun m.fl) alle sine geniale produsentfingre med i spill. Fröberg har pushet Greni utenfor komfortsonen, og lagt grunnlaget for lydlandskapet på “Pop Noir” som nå altså også skal overføres til liveformat. Albumet har allerede blitt meget godt mottatt blant anmeldere, med femmerne i bl.a. i Aftenposten og Dagbladet. iTromsø oppsummerer greit gledelig: "Etter drøye to tiår på toppen av norsk rocks næringskjede, har Greni med «Pop Noir» gitt ut sitt beste album så langt”.

Det skal bli en sann glede å få oppleve de nye og komplekse sidene av Øystein Greni fra en scene. Han tar også med seg et håndplukket topplag av musikere, så her kan man egentlig bare innføre konsertopplevelse-garanti først som sist.

"Stemningen på øvingslokalet har vært i taket og jeg gleder meg som en unge til å presentere det nye materialet på scenen. Folk kan forvente seg nye hits og gamle slagere i skjønn forening"

THEA & THE WILD 
Thea & The Wild, eller Thea Glenton Raknes som er hennes egentlige navn, har siden hun ga ut sine første sololåter i 2012 satt seg i manges ører og hjerter med sine fengende melodier og karakteristiske stemme. Hun har oppnådd tung rotasjon på norske radiokanaler og spilt kritikerroste konserter på blant annet Øyafestivalen og By:larm. Debutskiva «Strangers & Lovers», som kom ut i 2014, ble nominert til Spellemann og høstet strålende kritikker hos  landets største aviser og flust med godord fra utenlandsk presse. Nytt album er ventet tidlig 2018, men Thea har nettopp sluppet de første smakebitene derfra; Dark Horse og City of Gold. Enda en singel ventes dessuten allerede denne høsten.

«With the open road anthemics of Fleetwood Mac and the R&B-infused pop sass of early Haim, Thea & The Wild are just fun in its purest form.» - NME
 
Thea gleder seg veldig til å reise på turnè sammen med Greni og bandet:
“Jeg hørte masse på Big Bang da jeg var yngre og digger den nye skiva til Greni, skikkelig catchy poplåter som setter seg på hjernen. Det blir veldig gøy å være med på turné og varme opp for ham, jeg tar med meg Cato Salsa og vi gjør låtene mine i duoformat! Vi gleder oss veldig.”
 

18 ÅR + VERGEORDNING // STÅPLASSER // DØRENE ÅPNES KL 19

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 330

Kategorisert

Konsert