Foto av Hajk
Torsdag 7. september kl. 19:00
Hovedscenen

Hajk

Hajk besøker Drammen for første gang torsdag 7. september. En sensommernatts drøm på besøk i Jomfruens stjernetegn, som det passer seg. 

Indiepop-bandet har på under et halvt år posisjonert seg stabilt og herlig i det stadig travlere musikklivet her til lands. Men har du enda ikke blitt helt kjent med dem? «Hajk høres ut som albumaktuelle The XX skulle dele pledd med franske Phoenix på en solskinnsdag i Malibu», har det blitt skrevet. «Ditt nye favorittband», «Hajk høres ut som en million dollars», og «Possibly the best indie pop album of the year thus far». Dette er bare noen av lovordene som har blitt kastet etter Hajk, og alt fra Noisey, Stereogum, The Independent og Drowned In Sound til Dagbladet, Dagens Næringsliv og Morgenbladet har unisont hyllet bandet.  

Deres selvtitulerte debutalbum ble sluppet 10. februar, og deres smarte mix mellom indie og kommersiell pop har gjort de til et av de nye bandene det hviler størst forventninger til de neste årene. Med utsolgte konserter, trampeklapp og toppkarakterer er allerede flere av forventningene innfridd, og du kommer til å høre mye mer om Hajk i tiden fremover også. Først og fremst: på Union Scene, torsdag 7. September.

Les Gaffa Norge sin anmeldelse av debutalbumet her.

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 230
Student 180

Kategorisert

PopRock