Foto av Ian Hunter & The Rant Band (UK)
Fredag 18. november kl. 20:00
Hovedscenen

Ian Hunter & The Rant Band (UK)

Ian Hunter & The Rant Band er klare for konsert på Union Scene i Drammen fredag 18. november!
Dette blir en av kun to norgeskonserter til høsten. 

Disse er med:
Ian Hunter - vokal, gitar, keyboards
James Mastro - gitar, mandolin
Mark Bosch - gitar
Dennis DiBrizzi - keyboards
Paul Page - bass
Steve Holly - trommer.

Ian Hunter har hatt en sentral plass på den internasjonale musikkscenen i femti år, både som artist og låtskriver/komponist. Som leder av Mott The Hoople skapte han rockehistorie med flere albumklassikere og en rekke hitlåter, bl.a. "All the Way from Memphis" og ikke minst "All the Young Dudes" signert David Bowie.

Rocke-ikonet med de mørke solbrillene var en hovedinspirator for band som Queen, Sex Pistols og The Clash på 70-talet. I de neste tiåra leverte Ian Hunter en rekke solide soloalbum: "Ian Hunter", "All American Alien Boy", "Overnight Angels", "You're never alone with a Schizophrenic", "Short Back n Sides", "All the good ones are taken" osv.

I september slipper Ian Hunter et nytt studioalbum. Ryktene sier at en samle-box, som spenner over hele den lange karrieren hans, også skal være på vei. 

Det er først og fremst som live-artist og -vokalist at den britiske krølltoppen har fengslet rockepublikumet opp gjennom åra. Topputøvere innen rocken har stått i kø for å bli med i bandet hans - Mick Ronson, Jaco Pastorius og folk fra The E-Street Band, for å nevne noen få av dem. The Rant Band anno 2016 er den samme gullrekka som gjesta Norge for et par år siden.

I 2014 spilte Hunter i Trondheim, og Adressas Ole Jacob Hoel skrev etter konserten: «75 år gamle Ian Hunter og hans musikere overgikk de fleste forhåpninger i to timers festkonsert for utsolgt hus. (...) 40 år er gått, og Hunter fremstår kanskje ikke like 'flashy', men minst like kul - og det er på langt nær over ennå. (...) Jeg har sett Ian Hunter mange ganger i løpet av de siste 30 årene, men jeg kan ikke huske jeg har sett ham så vital og dedikert og bra som lørdag kveld på Byscenen i Trondheim, noen måneder etter at han fylte 75 år.»

BILLETTSALGET ÅPNER 3.JUNI. 

BILLETTER: kr 400 (+avg.)

STÅPLASSER
DØRENE ÅPNER KL 20:00

Foto: Ross Haflin

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 430

Kategorisert

Konsert