Foto av LAIBACH - ALSO SPRACH ZARATHUSTRA
Søndag 11. mars kl. 19:00
Hovedscenen

LAIBACH - ALSO SPRACH ZARATHUSTRA

Det er ingen hvem som helst som kommer til Union Scene - slovenske Laibach har opplevd og gjort mye og kommer nå til Østlandet, og nærmere bestemt Drammen! 

Deres album "Also Sprach Zarathustra" som ble sluppet på Mute den 14. juli 2017 er opprinnelig et album skrevet for den teatralske oppsetningen "Thus Spoke Zarathustra", basert på Friedrich Nietzsches filosofiske novelle med samme navn. Albumet er en oppdatert og oppfrisket versjon av det musikalske som ble benyttet i oppsetningen. 

Laibach er godt kjent for deres oppsiktsvekkende turné i Nord-Korea, noe som også ble vel dokumentert av den norske regissøren Morten Traavik. 

Bandet drar i 2018 på Norgesturné med stopp i Bergen, Trondheim og Drammen (selvfølgelig). 

Konsertstart ca. 20:00 // 18 år + vergeordning

Det vil være mulig å kjøpe merch i forbindelse med konserten - merk at det kun er kontanter som gjelder som betalingsmiddel ved kjøp av merch.

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 490

Kategorisert

KonsertVergeordningWorld Music