Foto av Lucky Lips
Fredag 2. mars kl. 20:00
Klubbscenen

Lucky Lips

Support: Terje Espenes

Selv om de feirer 10 år som band i år, så har Lucky Lips med fjorårets album, Coming Home, revitalisert seg og posisjonert seg tydelig innen det vi kan kalle «den nye countryen». De er en del av en bølge med norske countryartister som er nyskapende og annerledes, samtidig som de er tro mot sine americana-røtter. Den samme bølgen har vi også sett internasjonalt med artister som Margo Price, Daniel Romano og Sturgill Simpson.

Lucky Lips startet å spille bluegrass, noe som kulminerte i at de ble kåret til #1 European Bluegrass Band under European World of Bluegrass-festivalen i 2011. Siden den gang har de gjennomgått et stilskifte og nå er føttene godt plantet i moderne country og americana. I 2016 ble singlene «Through Everything» og «Coming Home» sluppet, og begge fikk listing og mye rotasjon hos NRK P1, NRK P13 og Ordentlig Radio gjennom sommeren og høsten. Senere samme år ga bandet ut albumet Coming Home, innspilt i samarbeid med co-produsent Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, Bror Forsgren, Lionheart Brothers). Det resulterte i en meget countryinspirert plate hvor bandet i stor grad forlot bluegrassplattformen til fordel for et mer elektrisk og utvidet lydbilde.

De gode anmeldelsene lot ikke vente på seg og Lucky Lips posisjonerte seg fint inn blant det fremste landet har å by på av americana. Dagbladets Øyvind Rønning mente Lucky Lips hadde «funnet vinnerformelen» og trillet fem på terningen. Bandet: Malin Pettersen (vokal, gitar), Even Krogh (banjo), Stian Sveen (gitar, vokal), Erlend Støylen Hølland (dobbelbass, vokal) & Pål Emil Berg (trommer).

Support: Terje Espenes.
Terje Espenes er låtskriver og vokalist i Jack Stillwater som frem til nå har tre album bak seg. Bandets siste utgivelse «The Farmer Trilogy» ble kåret til beste norske album i 2016 i den anerkjente musikkbloggen «Dust of Daylight». Og havnet på en tredjeplass hos Dagbladets Fredrik Wandrup i kåringen av årets beste album i 2016.

Sitater pressen;
- «The Travel» er rett og slett den fineste, norske americanaen jeg har hørt i år (...) Takk for en kjempeskive, Jack Stillwater! (Musikkbloggen om "The Travel" 28. oktober 2015)

Terningkast seks for siste del av trilogien:
"Dette er for meg noe av det fineste  som er gjort i americanasjangeren her til lands" Johnny Wilhelmsen

Jack Stillwater på Spotify
Jack Stillwater på Tidal
Nettside: www.jackstillwater.com

Dørene åpner 20:00 / Konsertstart ca. 21:00 / 18 år + vergeordning. 

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 230

Kategorisert

CountryKonsertPop