Foto av Marky Ramone ́s Blitzkrieg
Onsdag 24. oktober kl. 20:00
Hovedscenen

Marky Ramone ́s Blitzkrieg

Nærmere en Ramones-konsert enn det du får oppleve på Union Scene denne høstkvelden er det ikke lenger fysisk mulig å komme. 

I 1976 ble Marky introdusert for Richard Hell. Sammen med Bob Quine og Ivan Julian, dannet de Richard Hell & The Voidoids. Bandet ga ut sitt banebrytende debutalbum i 1977 på Sire Records, med tittelen “Blank Generation”. Og kort tid etter The Voidoids historiske turné i Storbritannia med The Clash, fant Marky seg i baren på nå legendariske CBGBs i New York med Dee Dee Ramone. Der spurte Dee Dee om han kunne være interessert i å bli med i The Ramones. Resten er et stort stykket velkjent historie!

The Ramones ble enige om å kaste inn årene i 1996. Marky hadde da spilt sammen med bandet i 15 år, vært med på 2000 show og mer enn 15 utgivelser. I 2001 ble Marky sammen med sine tidligere bandmedlemmer (Johnny, Dee Dee og Tommy) innlemmet i Rock ‘N’ Roll Hall of Fame. Samme år presenterte U2′s Bono dem med utmerkelsen MTV’s Lifetime Achievement Award. I februar 2011 mottok The Ramones samme anerkjennelsen, men denne gangen i form av en Grammy-pris. Det var punk pionerenes aller første Grammy.

Med ingen tegn til å bremse ned, fortsetter Marky å reise rundt i verden med bandet sitt, Marky Ramone’s Blitzkrieg å gjøre imponerende +40 låter lange Ramones konserter. Marky er også for tiden inne i sitt tiende år som D.J. på Sirius / XM Satellite Radio som vert for “Marky Ramone’s Punk Rock Blitzkrieg”. Han har også dukket opp på flere TV-programmer, inkludert The Simpsons, Anthony Bourdain, No Reservations og ZRock.

Dørene åpner 20:00 / Konsertstart ca. 21:00 / 18 årsaldersgrense + vergeordning

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 300

Kategorisert

KonsertPunk