Foto av Mysticum, Myrkskog og Koldbrann
Lørdag 11. november kl. 20:00
Hovedscenen

Mysticum, Myrkskog og Koldbrann

Vi er sjukt stolte av å ønske Mysticum velkommen til Union Scene denne høsten!
Bandet er et av de tidlige bandene fra den norske black metal-scenen, med en historie helt tilbake til 1992. Debutalbumet "In the Stream of Inferno" gjorde furore på 90-tallet albumet ble utgitt, og i fjor kom endelig oppfølgeren med den så mektige "Planet Satan". Da er det på tide at Mysticum holder sin første konsert i Drammen og den første klubbkonserten de har gjort på over 20 år! Ikke nok med det, de tar med seg deler av den mektige produksjonen de hadde seg på Inferno for noen år siden. Dette kommer til å bli et heftig show som ingen bør gå glipp av!

Mysticum ble dannet i 1992 som Sabazios. I 1993 endret de navnet til det mer passende Mysticum. Deres debutalbum, «In the Streams of Inferno», ble opprinnelig utgis på Euronymous' Deathlike Silence Productions. Slik ble dessverre ikke av velkjente årsaker, men bandet fortsatte med sin unike stil av industriell black metal på Full Moon Production, og senere på Peaceville. I 2014 ga de endelig ut oppfølger til «In the Streams of Inferno», det kritikerroste album «Planet Satan». Bandet spilte sin første konsert i Norge på over 20 år under Inferno 2016, og den konserten ble kåret til årets konsert av Metal Hammer!

Mysticum lover en stor produksjon med et komplett liveshow og en opplevelse man sjelden får oppleve. Dette er noe du ikke kan gå glipp av!

Bandet hilser oss med - ”Vi kommer for å voldta deres sinn, og rive sjelene deres i filler”

MYRKSKOG
Myrkskog er et band som har spilt ekstrem metal siden 1993. De godt kjent i bransjen som et av de mest brutale banda som kommer ut fra Norges grenser. Selv om Myrkskog har vært fraværende på live fronten siste årene har det ikke stått stille for musikerne i bandet. De er også kjent fra og vært aktive med band som Zyklon, Morbid Angel, Emperor, og 1349.

I 2013 skiftet Myrkskog line up. Secthdamon gikk fra trommer til gitar og vokal og den ekstreme trommeslageren Dominator (Nils Fjellström) kjent fra band som Aeon og Dark Funeral tok over tromme tronen. Det blir spennende å høre hva de gutta her vil få til i fremtiden. I følge bandet jobber de med nytt album.

KOLDBRANN
De har vært en spydspiss innen den norske Black Metal-undergrunnen siden bandet ble dannet i 2001. KOLDBRANN har vært et beryktet liveband siden starten og bandet har turnert i Europa et utall ganger, blant annet som oppvarming for MARDUK, TAAKE og SHINING (SE). Med "Vertigo" har de også gjort seg bemerket på verdens to fremste metal-festivaler; franske Hellfest og tyske Wacken Open Air.

I påvente av oppfølgeren til "Vertigo", som bandet i disse dager jobber med, vil KOLDBRANN gjeste Union Scene for en sjelden anledning - innhyllet i kommunegrå dis og bekmørk november.

Dørene åpner 20:00

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 380

Kategorisert

KonsertMetal