Foto av Nico & Vinz
Torsdag 2. november kl. 19:00
Hovedscenen

Nico & Vinz

Med SIX60

Vi ønsker Nico & Vinz velkommen til Drammen! 

Den norske suksessduoen Nico & Vinz ble verdensberømte da låten «Am I Wrong» herjet hitlistene i 2014 og har siden den gang fortsatt å levere hit på hit. 

Popduoen Nico & Vinz er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge. I 2014 fikk den Spellemannsvinnede duoen sitt internasjonale gjennombrudd med superhiten «Am I Wrong» som suste inn på topplistene verden over med en førsteplass i Storbritannia, fjerdeplass på den offisielle hitlisten i USA, vært på lista i over 100 land, deriblant på Topp 10 i 20 land. I Norge lå låta inne på VG-lista i over 24 uker. Ytterst få norske artister kan vise til en lignende internasjonal suksess og kun Aha-klassikeren «Take On Me» har nådd høyere opp på den amerikanske hitlisten.

Mye har skjedd siden «Am I Wrong» eksploderte verden over. Duoen har blitt litt eldre, litt visere og vet litt mer om hva slags artister de har lyst til å være. EP’en «Black Star Elephant» fra 2014 fulgte et konkret konsept hele veien, mens oppfølger EP-en «Cornerstone» fra 2015 ga mer rom for Nico & Vinzs musikalske utforskning og ekspansjon. Med base i Los Angeles har duoen hoppet mellom to kontinenter de siste årene og samarbeidet med en rekke kjente stjerner. «That’s How You Know», som ble laget i samarbeid med det amerikanske stjerneskuddet Bebe Rexha og rapstjernen Kid Ink, banet seg vei inn på flere av verdens hitlister, og raket sammen over 106 millioner streams så langt.

I USA har Nico & Vinz opptrådt på en rekke av de store talkshowene, deriblant David Lettermans «Late Show», The Ellen Degeneres Show og hos Jimmy Fallon. Under den årlige juletretenningen utenfor Det Hvite Hus var Nico & Vinz de eneste ikke-amerikanske artistene som opptrådte for tidligere president Barack Obama og 20.000 fremmøtte publikummere. De har turnert verden over og holdt konserter i over 25 land, der de har stått på scenen både i Madison Square Garden, London O2 og Marine Stadium i Tokyo. 

Endelig tar de igjen turen hjem til Norge og besøker blant andre Drammen. Med seg på turnéen blir SIX60: Bandet fra New Zealand ble etablert i 2008 og er en av de største turnerende bandene i New Zealand for øyeblikket. Med flere musikkpriser, topplasseringer på hitlister og låter i flere kjente serier på samvittigheten, er det en glede å ha de med som oppvarming til Nico & Vinz! 

Konsertstart ca. kl. 20:00 // 18 ÅR + vergeordning // Ståplasser

Hva betyr vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år. Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen. 

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 380

Kategorisert

KonsertPop