Foto av Paal Flaata
Lørdag 5. mai kl. 19:00
Klubbscenen

Paal Flaata

Paal Flaata er for tiden aktuell med gjenforeningen av Midnight Choir, Paal har hatt et særs travelt 2016/2017! Men har rukket å spille inn et album, "Love & Rain The Athletic Sessions".

Skjebnesommeren 2011 møttes sangeren Paal Flaata og den legendariske amerikanske låtskriveren Chip Taylor i Halden. Deres første samarbeid kom bare et døgn etter at Norge ble rammet av terror, da Paal var med Chip i Brygga Kultursal i Halden og sang den nyskrevne sangen «This Darkest Day».

Et år senere ble et utsøkt utvalg av Taylors sanger til det første albumet i den nå avsluttede trilogien som Paal Flaata har laget over sangene til noen av hans favorittlåtskrivere; tittulert Wait by the Fire/  Songs of Chip Taylor (Spellemannpris-nominert).

De siste par årene har Paal Flaata seil opp som «the hardest working man in Norwegian showbiz», der soloplater og solokonserter har blandet seg med svært bejublede comeback-konserter av bandet som først gjorde Flaata kjent, Midnight Choir og Skandinavias mest sette hyllest-show til Elvis Presley. 

Dørene åpner kl. 19:00 / Konsertstart: ca 20:00 / 18 års aldersgrense

Priser

Billettpris 290

Kategorisert

Konsert