Foto av Signe Marie Rustad
Onsdag 13. desember kl. 19:00
Klubbscenen

Signe Marie Rustad

Signe Marie Rustad var i år nominert til Spellemann i klassen country. En nominasjon som var veldig stas, endog ikke helt presis. Rustads atmosfæriske folk-americana lar seg vanskelig sjangerdefinere.. Sentralt i lydbildet er hennes glassklare og kraftfulle stemme og poetiske tekster, i samspill med strengemaestro og folkemusiker Annar Bys gitarspill.

Rustad hadde en strålende høst etter at andrealbumet Hearing Colors Seeing Noises ble sluppet. Audun Vinger i Dagens Næringsliv kalte plata "en klar spellemannskandidat", Fredrik Wandrup i Dagbladet mente det var en plate som "innfridde alle håp" og flere andre viftet med årsbeste-betegnelsen. Live er Rustads intense tilstedeværelse midtpunktet, kombinert med et band som viderebringer den atmosfæriske americanaen fra plata, med ekstra øs og trøkk på de rette stedene. Siden plateslippet har Rustad turnert aktivt over store deler av landet.

Hearing Colors Seeing Noises, innspilt i Studio Paradiso med Marcus Forsgren (Jaga Jazzist, Bror Forsgren, The Lionheart Brothers) som produsent, ble sluppet i september 2016. Med analog innspilling på Arne Bendiksens gamle båndmaskin, baklengsgitar à la Beatles Revolver, vokaldubbing à la Judee Sill, massiv reverb og massiv ammetåke, spenner låtene fra dikt, ikledd beskjeden kassegitardrakt, til mer svevende og episke verk, slik som førstesingel «The Space Song».

Med seg på turné har Rustad et meget kompetent band, som i tillegg til Annar By, består av musikere som har spilt med blant andre Luke Elliot, St. Thomas, Folque og Erik Lukashaugen.

Dørene åpner 19:00 / Konsertstart ca 20:00

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 230

Kategorisert

Konsert