Foto av Sol Heilo
Onsdag 11. april kl. 19:00
Klubbscenen

Sol Heilo

Sol Heilo er musiker, låtskriver, arrangør og klesdesigner. Hun er multi-instrumentalist og arbeider innen flere musikksjangre.

Hittil kjenner vi Sol Heilo best som vokalist og medlem i norske Katzenjammer; bandet bak kjente låter som bl.a. «A Bar In Amsterdam», «Rock-Paper-Scissors» og I Will Dance (When I Walk Away).

Etter stor suksess med Katzenjammer legger Sol Heilo nå ut på en ny reise med eget debutalbum, ’Skinhorse Playground’, som ble utgitt 6. oktober 2017 via Propeller Recordings. Første single og album-smakebit ’America’ ble sluppet 18. august, og setter tonen for hva vi kan vente oss fremover.

Albumet ble skrevet i en periode med personlig uro som, ironisk nok, skjedde samtidig med høydepunktene i Katzenjammers karriere. En 12 års ferd som kulminerte i tre album, salg i hundretusener klassen og live-turnéer fra Austin i vest til Australia i øst.

«Midt oppi Katzenjammer-sirkuset savnet jeg naiviteten og friheten - og spenningen ved å ha blanke ark. Helt uvitende om begrensninger eller forventninger til resultat. Å skrive helt egne låter var en måte å få ut gørra på».

Første single «America» setter tonen. En ode til det ukjente, nye steder og ansikt; «Jeg elsker å gå meg vill på et nytt sted. Uten penger, uten telefon, uten kart og ingen kjente i nærheten. Det er da de virkelig kule eventyrene skjer; du er fullstendig til stede og klar for nye erfaringer». 

Mye av plata har kommet til liv gjennom Sols drømmer. «Skinhorse Playground» har vært, og er det fortsatt, en egen verden og tilflukts-boble for henne; «Drømmer har alltid spilt en viktig rolle i livet mitt. Jeg løser problemer og bearbeider dagens hendelser i søvne», sier hun. 

Dørene åpner 19:00. Konsertstart ca 20:00. 18 år + vergeordning.

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 320

Kategorisert

KonsertPopRockVergeordning