Foto av Sommerkino: GREASE (UTSOLGT)
Onsdag 15. august kl. 20:00
CentralenUtescenen

Sommerkino: GREASE (UTSOLGT)

Billettene ble revet vekk innen rekordtid! Fremvisningen er dessverre utsolgt. Vi håper å kunne invitere deg på visning av Grease ved en senere anledning. 

Tradisjonen tro viser Drammen Filmklubb og Union Scene film i bakgården på Union i august. Først ut av sommerens to sommerkinovisninger er en film mange har ønsket seg: Grease!

I år er det 40 år siden Grease kom på kino for første gang. Filmens uforglemmelige soundtrack, ikoniske antrekk, og ikke minst den klassiske kjærlighetshistorien gjør imidlertid sitt til at den er like høyt elsket i dag, som da den kom i 1978.

HENT DIN GRATIS BILLETT HER
FILMVISNINGEN STARTER KL 22.00

Visningen er planlagt ute i bakgården. Vi tar forbehold om at visningen kan bli flyttet inn på hovedscenen dersom været eller andre forhold gjør at filmopplevelsen blir bedre innendørs.

GREASE (1978)
Danny (John Travolta) og Sandy (Olivia Newton-John) møter hverandre i sommerferien og sammen opplever de den perfekte sommerromanse. Men den solfylte tiden ved stranden går så altfor fort. Høsten og skolestart nærmer seg, og snart må de forlate hverandre. Sandy skal reise tilbake til Australia sammen med sine foreldre og Danny skal tilbake til Rydell High School.

Danny ankommer Rydell High den første skoledagen iført den gamle skinnjakken og inntar straks sin posisjon som den tøffe lederen for "T-Bird" gjengen. Sandys familie drar likevel ikke tilbake til Australia. De skal bli i USA og Sandy er blitt overført til Rydell High. Her blir hun tatt hånd om av "T-Bird" gjengens kvinnelige motstykke "The Pink Ladies". Hun forteller jentene om sin sommerforelskelse med Danny Zuko og de, som kjenner ham og hans rykte godt, sørger for et overraskende møte mellom de to.

Filmen varer 1t og 45min.

Arrangør: Drammen Filmklubb og Drammen Scener

Priser

Billettpris 0

Kategorisert

Film