Foto av Spidergawd
Fredag 13. oktober kl. 20:00
Hovedscenen

Spidergawd

Special Guests: Woodland

Forrige gang Spidergawd spilte i Drammen var på Working Class Hero-festivalen i 2015. Siden den gang har de rukket å gi ut enda to imponerende album og turnert intenst gjennom Europa. Det blir deilig å få de tilbake til Drammen!

Det seneste albumet, Spidergawd IV, kom ut i januar i år. Bandet jobbet seg frem over noen flasker vin og til lyden av Dio, Motorhead, Thin Lizzy, Iron Maiden og Judas Priest. Sånt blir det rock av!

Spidergawd IV kjennetegnes av det intense samspillet som er bandets varemerke, og tett samarbeid har gitt denne innspillingen et mer lekent preg enn tidligere. Vokal og tekst har som før vært Pers ansvar, men denne gangen har alle fire vært involvert i utviklingen av musikken.

Er du klar for 70-talls grooves, blues og British Metal i møtet med et band som er på å definere lyden av dagens rockescene? Gled deg til å komme på Union Scene 13 oktober!

Spidergawd er et rockeband som ble dannet i Trondheim i 2013 av Per Borten (Cadillac & Moving Oos) på gitar og vokal, Bent Sæther (Motorpsycho, The International Tussler Society & Sugarfoot) på bass, Rolf Marting Snustad (Hopalong Knut & Samvirkelaget) på saxofon, og Kenneth Kapstad (Motorpsycho, Monolithic & God Seed) på trommer. I 2016 forlot Bent Sæther bandet for å fokusere på andre prosjekter, og Hallvard Gaardløs (Orango) overtok bassansvaret.

Med special guests, WOODLAND:
https://open.spotify.com/album/05xedBI491DWV2XdNRQn0J
https://tidal.com/album/26415894
https://itunes.apple.com/us/album/woodland/id820567145

Aldersgrense

18 år

Priser

Billettpris 280

Kategorisert

KonsertRock