Foto av Sweden
Lørdag 12. mai kl. 20:00
Klubbscenen

Sweden

Hvis du har hørt på det nå avdøde FM-nettet de siste årene, skal du ha jobbet hardt for å ikke ha hørt Sweden sine refrenger velte ut av høytalerne. Debutsingelen, «Tomorrow Calling» var lista på P3 i over et halvt år og «Hey C’mon» tok over der den slapp. Albumet «Under the Sycamore Tree» endte opp alskens årsbeste-lister det året. Siden da har «Pretending on the Weekends», «Just a Kid», «Oh, Dusty» og «Sea Change» vært listet på henholdsvis P3 og P13, og bandet har blant annet spilt på den største scenen på Øyafestivalen, turnert land og strand rundt, spilt konserter i Russland, mens Japan blir besøkt i 2018, før herlige Union Scene står for tur. 

Etter at gitaren har glimmret med sitt fravær på radio og hitlister en stund, er den nå på full fart tilbake! Passende nok slapp Sweden singelen Back Again tidligere i høst som ble spilt på P3 og listet på P13. Et perfekt frampeik til albumet som kommer i februar. 

Confetti. er spilt inn i det nå berømte Ocean Sound Recordings på Giske utenfor Ålesund, av Magnus Lindberg og Niklas Berglöv (Love Antell, Vasas Flora & Fauna, Linn Koch-Emery), og mikset og mastret av Lindberg. Det er greit å samarbeide med folk fra «hjemlandet» også, tross alt, der inspirasjonskilder som Popsicle, Brainpool, Starmarket og The Cardigans har gått opp stiene før dem.

«Confetti.» slippes på Vestkyst Records 9. februar og dukker opp på Klubbscenen den 12. mai. 

Dørene åpner 20:00. Konsertstart 21:00. 18 år + vergeordning

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 250

Kategorisert

KonsertPopRockVergeordning