Foto av SwingCompagniet
Søndag 8. oktober kl. 19:00
Hovedscenen

SwingCompagniet

m/ vokalist Randi Gunhildstad og gjester

SwingCompagniet spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Orkesterets besetning gjør det mulig å spille musikk fra ulike sjangere og det kan nevnes dixieland, rolige jazzballader, storband musikk, blues og latin amerikanske rytmer.                                                                                                                                                                                         

Orkesteret består av:

Randi Gunhildstad - Vokal, Holmestrand                            
Ragnhild startet å synge offentlig i 1980, samtidig som hun  begynte å ta sangundervisning. Hun har hatt jevnlig videreutdanning hos forskjellige sangpedagoger opp gjennom årene. Hun har dirigentkurs og er dirigent for kor. Hun er aktiv innenfor ulike musikk sjangere.                 

Tom Nilsen - Altsaksofon, Holmestrand
Startet i guttemusikken i 1962 og har spilt i forskjellige janitsjarkorps hele tiden, og spiller i dag i Horten Ungdomskorps. Han har også spilt i storband og vært solist i kirken ved forskjellige anledninger/seremonier. Spiller flere instrumenter innen treblås.     

Dagfinn Berge - Klarinett, alt- og tenorskasofon, Svelvik                                        
Spilt i diverse i diverse korps og orkestre, Grademusikken. Gått på Tonheim Folkehøyskole, samt spilt i forskjellige band. Spiller nå i Svelvik Musikkorps og Soulbuddys.

Trond Anderssen - Klarinett, sopran- , alt- og barytonsaksofon, Drammen
Startet opp i guttemusikken i 1963.Fra 1990 spilt i storband og funckrockband. Freelance i flere band og orkestre på flere instrumenter inne treblås gjennom årene. Hovedinstrument er barytonsaksofon, men spiller også sopran, alt og tenor i tillegg til klarinett og bassklarinett.

Yngve Greni - Trompet og flygelhorn, Mjøndalen                                
Spilt trompet og piano siden 7 års alderen. Trompet i flere lokale korps og var i Gardemusikken i 1970. Studerte ved Bergen lærerhøgskole og tok mellomfag i musikk i 1974. Flere solistoppgaver med korps og organister. Medvirket i flere storband. Dirigent for korps. 

Øyvind Hauger - Trompet og flygelhorn, Drammen                                   
Allerede som 21-åring ble Øyvind profesjonell musiker i Stabsmusikken, Oslo. Han var musikkaptein frem til han gikk av med pensjon. Han har vært studiomusiker, spilt på alle teaterscener Oslo, og ikke minst var han musiker på Chat Noir for Dizzie Tunes i en periode på hele 25 år.

Sven Arne Trolsrud - Trombone og vokal, Drammen
Startet i guttemusikken sent på 50-tallet og har siden vært aktiv amatørmusiker. Det har blitt korps, kirkemusikk, klassisk musikk, storband og dansemusikk. Har bl.a. spilt i Drammen Symfoniorkester, Parkmusikken og Holmestrand Storband. Har gått på musikkonservatoriet.

Raymon Enersen - Gitar og barytonsaksofon, Svelvik
Startet i guttemusikken på trompet ung alder. Var med på starte band i 13-års alderen. Siden har det blitt musikkorps og mange band i forskjellige musikalske sammenhenger. Spiller nå gitar og barytonsaksofon. 

Kari Bergaplass - Piano, Asker
Kari begynte å spille piano som 6-åring og hun har spilt kirkeorgel siden hun var 14 år. Hun har organistutdanning. Kari har vært organist i flere kirker og dirigent for flere kor. I dag er hun frilansorganist/pianist og er en ettertraktet akkompagnatør. 

Sverre With - Kontrabass og bass gitar, Holmestrand 
Har tidligere spilt el-bass i jazz/rock gruppen Naphta , Drammen Storband og Drammen Jazz-Quartet i tillegg diverse andre band. Gitarist i Elin and The Blue Boys og Bluesblievers. Spiller for tiden i Roosterhouse Gumbo Band og el-bass i SwingCompagniet.

Tom Jonli - Trommer, Drammen                   
Tom har lang fartstid som trommeslager og startet å spille trommer som 8-åring. Han har spilt i ulike band i sjangerne jazz, pop, rock og har mange år i Krokstad Storband. Tom har i tillegg spilt flere år i bandet Staut.

Priser

Billettpris 230

Kategorisert

DansJazzKonsert