Foto av SwingCompagniet
Søndag 8. oktober kl. 19:00
Hovedscenen

SwingCompagniet

m/ vokalist Randi Gunhildstad og gjester

SwingCompagniet spiller variert og svingende underholdningsmusikk fra forskjellige tidsepoker. Orkesterets besetning gjør det mulig å spille musikk fra ulike sjangere og det kan nevnes dixieland, rolige jazzballader, storband musikk, blues og latin amerikanske rytmer.                                                                                                                                                                                         

Orkesteret består av:

Randi Gunhildstad - Vokal, Holmestrand                            
Ragnhild startet å synge offentlig i 1980, samtidig som hun  begynte å ta sangundervisning. Hun har hatt jevnlig videreutdanning hos forskjellige sangpedagoger opp gjennom årene. Hun har dirigentkurs og er dirigent for kor. Hun er aktiv innenfor ulike musikk sjangere.                 

Tom Nilsen - Altsaksofon, Holmestrand
Startet i guttemusikken i 1962 og har spilt i forskjellige janitsjarkorps hele tiden, og spiller i dag i Horten Ungdomskorps. Han har også spilt i storband og vært solist i kirken ved forskjellige anledninger/seremonier. Spiller flere instrumenter innen treblås.     

Dagfinn Berge - Klarinett, alt- og tenorskasofon, Svelvik                                        
Spilt i diverse i diverse korps og orkestre, Grademusikken. Gått på Tonheim Folkehøyskole, samt spilt i forskjellige band. Spiller nå i Svelvik Musikkorps og Soulbuddys.

Trond Anderssen - Klarinett, sopran- , alt- og barytonsaksofon, Drammen
Startet opp i guttemusikken i 1963.Fra 1990 spilt i storband og funckrockband. Freelance i flere band og orkestre på flere instrumenter inne treblås gjennom årene. Hovedinstrument er barytonsaksofon, men spiller også sopran, alt og tenor i tillegg til klarinett og bassklarinett.

Yngve Greni - Trompet og flygelhorn, Mjøndalen                                
Spilt trompet og piano siden 7 års alderen. Trompet i flere lokale korps og var i Gardemusikken i 1970. Studerte ved Bergen lærerhøgskole og tok mellomfag i musikk i 1974. Flere solistoppgaver med korps og organister. Medvirket i flere storband. Dirigent for korps. 

Erik Pedersen - Trompet, Drammen                                   
Startet sin musikalske karriere i Konnerud Skolekorps. Spiller i dag i Konnerud Musikkorps, og han har ved flere anledninger vært vikar i Drammen Symfoniorkester. Erik har spilt har også spilt i Konnerud Storband. Han har vært med i rockeband, i tillegg til at han har hatt flere solistoppdrag ved ulike anledninger.

Sven Arne Trolsrud - Trombone og vokal, Drammen
Startet i guttemusikken sent på 50-tallet og har siden vært aktiv amatørmusiker. Det har blitt korps, kirkemusikk, klassisk musikk, storband og dansemusikk. Har bl.a. spilt i Drammen Symfoniorkester, Parkmusikken og Holmestrand Storband. Har gått på musikkonservatoriet.

Raymon Enersen - Gitar og barytonsaksofon, Svelvik
Startet i guttemusikken på trompet ung alder. Var med på starte band i 13-års alderen. Siden har det blitt musikkorps og mange band i forskjellige musikalske sammenhenger. Spiller nå gitar og barytonsaksofon. 

Kari Bergaplass - Piano, Asker
Kari begynte å spille piano som 6-åring og hun har spilt kirkeorgel siden hun var 14 år. Hun har organistutdanning. Kari har vært organist i flere kirker og dirigent for flere kor. I dag er hun frilansorganist/pianist og er en ettertraktet akkompagnatør. 

Sverre With - Kontrabass og bass gitar, Holmestrand 
Har tidligere spilt el-bass i jazz/rock gruppen Naphta , Drammen Storband og Drammen Jazz-Quartet i tillegg diverse andre band. Gitarist i Elin and The Blue Boys og Bluesblievers. Spiller for tiden i Roosterhouse Gumbo Band og el-bass i SwingCompagniet.

Ingar Andresen - Trommer, Solbergelva                   
Ingar har spilt trommer i ulike sammenhenger og har lang fartstid i diverse korps. Spiller også trommer i danseband i tillegg til SwingCompagniet.

Priser

Billettpris 230

Kategorisert

DansJazzKonsert