Foto av Talking Heads-tribute av Lüst for Live
Fredag 28. september kl. 20:00
Hovedscenen

Talking Heads-tribute av Lüst for Live

+ introduksjon av Thomas Felberg

Velkommen til en innholdsrik og fantastisk aften med Lüst for Live som hyller Talking Heads + et introduksjonsforedrag fra Thomas Felberg. 

Talking Heads var et amerikansk rockeband dannet i New York 1975 i miljøet rundt musikklubben CBGBs. Bandet blandet elementer fra punk, new wave, art rock, funk og world music, og ga ut 8 album i perioden 1977-1988. De samarbeidet med bl a Brian Eno, og deres visuelle uttrykk var preget av angstfylt avantgardekunst, noe som særlig kommer til uttrykk gjennom frontfigur David Byrne i den kjente konsertfilmen "Stop making sense" fra 1984. Etter at de ble oppløst i 1991 har de stadig havnet på lister over de beste og mest innflytelsesrike bandene gjennom tidene, og har blitt covret av og inspirert en rekke artister som Tom Jones, REM og Radiohead (som faktisk er oppkalt etter en Talking Heads sang).

Lüst For Live er et bandprosjekt som har spesialisert seg på å ta for seg legendariske band i rockehistorien, og gi de en musikalsk hyllest, sist gang var Kraftwerk-hyllest på Union Scene i 2015. Talking Heads musikk live er ikke dagligdags, og her får du servert en rekke av kjente og mer obskure låter fra et 5-manns band forsterket med kordamer.

Lüst For Live er:
Kristoffer Smith, vokal, gitar, synth
Håkon Paulsen, synth
Preben Kristensen, trommer
Kjetil Gåsland, bass
Morten Langrind, gitar, vokal

FOREDRAG AV THOMAS FELBERG
Rockeorakel Thomas Felberg kommer til å holde foredrag rundt scenen CBGB og Talking Heads sin tilhørighet der. Så vi vil få en superb stemningsrapport fra New York anno 1970 – 1980.

Dørene åpner 20:00. 18 ÅR + vergeordning

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 230

Kategorisert

ForedragKonsertRockVergeordning