Foto av The Dublin Legends (IE)
Fredag 1. desember kl. 20:00
Hovedscenen

The Dublin Legends (IE)

Opplev legendene i irsk folkemusikk, The Dublin Legends, når de gjester Union Scene igjen! 

Etter 48år på turné ble det brått slutt for The Dubliners i 2012, etter at en av grunnleggerne «Banjo» Barney McKenna gikk bort. Sean Cannon og Eamonn Campbell ønsket å føre arven The Dubliners videre, og dermed var The Dublin Legends født. Med seg på laget har de fått med seg Gerry O’Connor (banjo, fele) og Paul Watchorn (vokal, banjo) som også er legender innen irsk folkemusikk. 
 
«The Lads» er klare for en underholdende kveld i Drammen, der de vil spille alle de klassiske sangene og balladene som er kjent over hele verden. Det er bare å gjøre seg klar for allsang og topp stemning når bandet setter i gang med ikoniske låter som «Whiskey in the Jar»,  «The Wild Rover», «Dirty Old Town», «Molly Malone»  og mange, mange fler.

Dørene åpner 20:00 // Konsertstart 21:00

Hva menes med vergeordning?
På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 450

Kategorisert

FolkKonsertVergeordning