Foto av TNT
Lørdag 13. januar kl. 21:00
Hovedscenen

TNT

Oppvarming: Diesel Gorilla

TNT er tilbake på Union Scene ett år etter fjorårets utsolgte konsert!

I løpet av 2017 gjorde bandet en "Tell No Tales - 30 års jubileumsturnè", og de opptrådde på masse festivaler over hele landet. Mange flotte festivaler med stort publikum gjorde at bandet levde opp til sitt rykte som ett av Skandinavias beste hardrock-band. Nå er TNT tilbake med tørt krutt, og i spissen står en ny kraftfull vokalist. Dette blir den første konserthelgen for TNT med sin nye vokalist og med nytt album rett rundt hjørnet. Her kommer sikkert også en smakebit fra den nye skiva.


Diesel Gorilla

Diesel Gorilla er fra Vestfold og består av de fem gorillaene Eirik Barsleth - Vokal, Benjamin Bråthen - gitar, Lars Erik Madsen- Gitar, Frode Fevang - Bass og Sara Håkonsdatter Gjeterud - Trommer. Gjengen har gitt ut 3 singler og er i dag snart klar med en 4-spors EP, spilt inn på Toten hos Tekrø. Musikken er melodioøs, rytmisk og tøff, og treffer en bred gruppe av musikkelskere.

Se deg over skuldra, plutselig står det en Gorilla der.


Dørene åpner 21:00 // Konsertstart, Diesel Gorilla 21:15 // Konsertstart, TNT 22:00 (varighet: 90 min)  // 18 ÅR + VERGEORDNING 

Hva menes med vergeordning?

På noen av våre arrangementer tilbyr vi en vergeordning, slik at ungdom mellom 15-18 år kan gå på konsert i følge med en edru voksen over 25 år (to ungdommer per verge). Begge må ha gyldig billett, samt signere et vergeskjema i billettluka på Union Scene på konsertdagen.

Aldersgrense

18 år, Vergeordning

Priser

Billettpris 380

Kategorisert

KonsertRock