DumDum Boys

Utsolgt

Utsolgt Rock

Fredag 22. nov. kl. 20:00

Utsolgt
Scene: Hovedscenen
Pris: 660,-
Konsertstart: 21:00
Aldersgrense: 18-årsgrense + vergeordning

I kjølvannet av punkbølgen fra Storbritannia, med band som Sex Pistols og The Clash, startet bandet opp som Wannskrækk i 1979. I 1985 ble de DumDum Boys og har siden vært en del av vår felles hukommelse og tidsbilde. Nye fans kommer stadig til og festivalsommeren 2024 er intet unntak. Lovord som Norges fremste liveband er fortsatt merkelappen som gis bandet som drives av fandenivoldskhet og spilleglede. 

Nå står høsten for tur, og energi fra hundretusenvis av festivalpublikummere skal bli med inn til klubbscenen. Til rockens episenter, der DumDum Boys er herskere. DumDum Boys er trendsettere som aldri ble trendy og subkultur-helter som byr opp til allsang og folkefest. Alle kan synge med til DumDum Boys, om du liker dem eller ikke.

I et univers hvor lyden av elgitar skjærer gjennom tåken av sjangere og popkulturelle fenomen, trygges vi med band som DumDum Boys og deres rå energi, melodier som setter seg og tekstlinjer fra en imponerende katalog som har definert generasjoner. 

Som publikum i DumDum-universet er vi det vi en gang var, og det vi alltid lengter etter å være.

DumDum Boys har vært med lenge, men er fortsatt bare i begynnelsen.

Om Hovedscenen

Velkommen til vår Hovedscene! Våre barer er åpne 1 time før salsdørene åpner.

HC-plasser: Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har HC-bevis og trenger spesielle behov ved din konsertopplevelse.

Lurer du på noe mer? Se Ditt Besøk for mer info.