Synne Vo

Pop

Lørdag 26. okt. kl. 20:00

Kjøp billett
Scene: Union Scene
Pris: Fra 295,- til 455,-
Konsertstart: Ca. 21:00
Minstealder: 13 år

Synne Vo kommer til Union Scene i oktober!

Med hits som «Lykke Te», «MVH», «OK», «Ett Minutt» og «Heime», og nominasjon til «Årets artist» under P3 Gull, har Synne Vo markert seg som en av Norges mest fremadstormende og populære artister de siste årene. De siste somrene har hun hatt en tettpakket program på store og små festivaler, med kritikerne jublende på tilskuerplass.

Synne Vo har gjort seg bemerket med sin unike «take» på norskspråklig popmusikk. Med ærlighet, sjarm og personlige tekster, har Synne skrevet om ungdomstid, fest og kjærlighet på en fengslende og ekte måte på sin egen dialekt.

Med flere nye låter ute i år og flere i vente, gleder vi oss stort til besøk av Synne Vo på Union Scene! 

UNIONung er vårt konsept med konserter som passer utmerket for alle, også deg under 18 år. På denne konserten vil publikum bli inndelt – det vil si at på ett område vil det kun være OVER 18 år, mens en annen del av konsertområdet kun vil være for de UNDER 18 år. Billettprisene vil variere og det er ikke mulig å krysse gruppene. Hvordan salen blir organisert, blir besluttet nærmere konsertdag. Minstealder er 13 år.

Praktisk informasjon

Velkommen til Union Scene. På huset finnes det mange scener!

Barer: Centralen bar holder alltid åpent ved arrangementer. Ved større arrangementer vil du finne ytterligere barer plasser rundt på huset.

Toaletter: Du finner toaletter rett ved Hovedinngangen.

Rullestolbruker: Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spesielle behov ved din konsertopplevelse – vi tilrettelegger gjerne for deg!

UNIONung er konseptet for deg mellom 13-18 år som digger musikk, konserter og god stemning, men ikke aldersgrensa.

Les mer om konseptet